Image Alt

Sotax

  /  Sotax

SOTAX je vodeći proizvođač visokokvalitetne farmaceutske opreme i već 40 godina pruža visokokvalitetna rješenja za testiranje farmaceutskih dozirnih oblika. SOTAX oprema se koristi širom svijeta u razvojnim i proizvodnim procesima u farmaceutskoj industriji i znanosti.

SOTAX nudi kvalitetna testna rješenja za farmaceutske oblike kao što su tablete SOTAX Grupa međunarodni je lider u razvoju i proizvodnji opreme za:

  • disoluciju (otapanje),
  • automatiziranu pripremu uzoraka,
  • fizikalno testiranje farmaceutskih dozirnih oblika – tvrdoća tableta, raspadljivost, rastrošljivost, nasipna gustoća, protočnost prašaka i granulata, zakretni moment čepa, NIR (PAT) – karakterizacija tableta pomoću NIR ispitivanja.
Više informacija na poveznici: LINK

Labtim nudi cijeli niz rješenja po mjeri korisnika, u kombinaciji s lokalnom servisnom podrškom, savjetovanjem o aplikacijama i iskustvom stručnjaka za prodaju.

Labtim nudi obuku na različitim specijalističkim razinama. U sklopu svoje djelatnosti organizira edukaciju i obuku korisnika o opremi iz područja laboratorijske analitike i specifičnih primjena.