NYSE_WAT

Waters obilježava 60 godina inovacija kao vodeća svjetska kompanija u segmentu specijalnih mjerenja, pružajući beneficije kroz inovacije i ljude koji omogućavaju uspjeh klijenata u raznim znanostima s područja medicine, materijala i hrane.

Labtim pruža kompletni spektar prilagođenih rješenja našim parterima, kombinirajući snažnu lokalnu servisnu podršku s aplikativnom podrškom i iskusnim prodajnim stručnjacima. Naš fokus je dugoročna uspješna suradnja s međusobnom razmjenom znanja.

Organiziramo obuku korisnika u specifičnim područjima primjene i susrete Waters-ovih korisnika (Waters Users’ Meeting – WUM) svake godine. Tijekom WUM evenata prezentiramo nove inovacije u kromatografiji, masenoj spektrometriji i povezanim softverskim rješenjima osobito važnim kako bi se komplementirale i upotpunile sve mogućnosti tehnika separacije s upravljanjem podacima.

Usmjereni smo na specifična područja primjene i nudimo prilagođenu obuku za različite razine stručnosti.

Waters klijentima nudi najnovije inovacije na području znanosti separacije i potpuna rješenja na sljedećim područjima:

  • Priprema uzoraka
  • Kromatografija
  • Masena spektrometrija
  • Pročišćivanje
  • Informatika i software

Kako bi klijentima pomogli u odabiru odgovarajućeg rješenja, osobito u području pripreme uzoraka, tehnologiji kromatografskih kolona i rezervnih dijelova, Waters je pripremio napredne Web alate u WATERS ONLINE TOOL BOX:

The Column Coach pomaže kod odabira ispravne kromatografske kolone – pretragom po vrsti analita ili USP klasifikaciji.

Column Advisor predlaže izbor kromatografske kolone prema polarnosti vašeg analita, selektivnosti koja se želi postiči i na temelju pH stabilnosti analita.

Column Selectivity Chart Pomaže kod odabira razvojne kromatografske kolone ili kod traženja nadomjesnih stacionarnih faza koje pružaju sličnu selektivnost.

Updated Columns Calculator Version 2.0 Kalkulator je vrlo koristan alat za sve analitičare koji se bave prijenosom metoda. Pomaže im kod izračuna operativnih kromatografskih parametara koji daju ekvivalentna kromatografska svojstva na različitim sistemima s različitim sistemskim volumenima.

Prep Calculator Prep kalkulator je alat koji analitičarima pomaže kod »Scale-up« analitičkih metoda na preparativne metode, pri čemu su bitni izračuni operativnih parametara kao što su  – sistemski tlak, gradient kalkulator, tlak koji radi kolona i »mass loading« izračuni.

Vial Selector Odabire najbolje vijale za vaše analize u samo 3 jednostavna koraka.

Plate Selector Izaberite prikladan SPE kit za pripremu uzoraka.

Filter Selector Izaberite prikladan filter, ovisno o otapalu uzorka.

Graphical Parts Locator Brzo identificira odgovarajući rezervni dio za Waters instrumente.

X