Image Alt

Waters

  /  Waters

Waters Coorporation se kao vodeći svjetski proizvođač laboratorijske opreme, ponosi pružanjem inovativnih laboratorijskih rješenja u području znanosti o okolišu, prehrane, materijala i medicine.

Waters nudi specifične i robusne laboratorijske instrumente različitih analitičkih tehnika kao što su: tekućinska kromatografija, spektrometrija masa, priprema uzoraka i ekstrakcije.

Analitička rješenja pokrivaju analitiku u području:

– farmaceutika,

– biofarmaceutika,

– kemijska industrija,

– istraživačke djelatnosti u području medicine,

– prehrambena industrija,

– analiza okoliša,

– forenzička toksikologija.

Waters nudi specifične i robusne laboratorijske instrumente različitih analitičkih tehnika kao što su: tekućinska kromatografija, masena spektrometrija, pripravci i ekstrakcije.

Više informacija na poveznici: LINK

Labtim nudi cjelokupan niz rješenja po mjeri korisnika, u kombinaciji s lokalnom servisnom podrškom, aplikativnim savjetovanjem i stručnim iskustvom u prodaji.

Labtim nudi obuku na različitim specijalističkim razinama. U sklopu svoje djelatnosti organizira edukacije i obuke korisnika o opremi iz područja laboratorijske analitike i specifičnih zahtjeva.

Svake godine Labtim organizira i tradicionalni Waters Users ’Meeting, gdje korisnike opreme upoznaje s tehničkim inovacijama u području tekućinske kromatografije, spektrometrije masa i drugih analitičkih tehnika. Neki seminari temelje se na sadržaju kako osigurati protok sveobuhvatnih podataka u uređenom informacijskom okruženju.

Labtim teži dugoročnoj suradnji i održavanju povjerenja kupaca, pri čemu su odgovornost i pouzdanost prioriteti u pružanju svih ponuđenih usluga.

Uz pomoć WATERS ONLINE TOOL BOX možete odabrati ispravnu kolonu ili komplet za pripremu uzoraka u tekućinskoj kromatografiji.

The Column Coach pomaže vam odabrati pravu kromatografsku kolonu, ovisno o vrsti analita ili USP klasifikaciji.

Column Advisor predlaže odgovarajući izbor kromatografske kolone na temelju polariteta vašeg analita, selektivnosti koju želite postići i na temelju pH stabilnosti vašeg analita.

Column Selectivity Chart pomaže vam odabrati razvojnu kromatografsku kolonu ili pronaći alternativne stacionarne faze koje pružaju sličnu selektivnost.

Columns Calculator Version 2.0 vrlo je koristan alat za sve analitičare koji se bave prijenosom metoda. Pomažu im u izračunavanju operativnih kromatografskih parametara koji daju ekvivalentne kromatografske performanse na različitim sustavima s različitim volumenima sustava.

Prep Calculator je alat koji analitičari koriste za korištenje “Scale-up” analitičkih metoda na preparativnim metodama, s važnim izračunima operativnih parametara kao što su – tlak sustava, kalkulator gradijenta, proračuni tlaka u stupcu i masenog opterećenja.

Vial Selector – Odaberite odgovarajuću analitičku bočicu u tri koraka.

Plate Selector – Odaberite odgovarajući SPE komplet za pripremu uzorka.

Filter Selector– Odaberite odgovarajući filter prema otapalu vašeg uzorka.

Graphical Parts Locator– Brzi odabir servisnih dijelova za Waters opremu.