Image Alt

ERA

  /  ERA

Poduzeće ERA je osnovano 1977. godine i razvilo se u vodećeg proizvođača produkata za PT sheme (eng. Proficiency Testing) i certificiranih referentnih materijala (CRM-ova), koji svoja rješenja nudi tisućama laboratorija širom svijeta. Danas je ERA partnersko poduzeće s Waters Corporation, šireći svjetsku prisutnost u preko 80 zemalja.

Waters ERA pruža usklađenost i osigurava kvalitetu svojih proizvoda prema zahtjevima vodećih akreditacijskih i regulatornih tijela, što im omogućava i daljnje stručno usmjeravanje uz pomoć analitičkih izazova s kojima se suočavaju.

ERA akreditacije: ISO 9001, ISO GUIDE 34, ISO 17025, ISO17943

Waters ERA opskrbljuje komercijalne, istraživačke i državne laboratorije, male tvrtke, ali i velike multinacionalne kompanije koje se bave analizom okoliša i procesnih voda.

Waters ERA osigurava usklađenost i kvalitetu svojih proizvoda sa zahtjevima vodećih akreditacijskih i regulatornih tijela, omogućujući im da nastave svoje profesionalno vođenje kroz analitičke izazove s kojima se susreću.

ERA akreditacije: ISO 9001, ISO GUIDE 34, ISO 17025, ISO17943

Waters ERA osigurava certificirani materijal za istraživanja, nacionalne laboratorije i industrije u području analize uzoraka okoliša i procesne vode.

Više informacija na poveznici: LINK

Labtim nudi cijeli niz rješenja po mjeri korisnika, u kombinaciji s lokalnom servisnom podrškom, savjetovanjem o aplikacijama i iskustvom stručnjaka za prodaju.

Labtim nudi obuku na različitim specijalističkim razinama. U sklopu svoje djelatnosti organizira edukaciju i obuku korisnika o opremi iz područja laboratorijske analitike i specifičnih primjena.

Analiza uzorka okoliša:

PT sheme (međulaboratorijska usporedba/provjera stručnosti – ILC/PT) namijenjene su laboratorijima koji su akreditirani ili su u postupku akreditacije.

CRM – certificirani referentni materijal

CRM standardi dostupni su za sljedeća područja: površinske, podzemne, podzemne vode, otpadne vode, zrak i analiza emisija, radiokemijske analize.

Kalibracijski standardi za područje anorganskih tvari: metali, anioni, pH itd.

Reagensi (EDTA, pH, itd.)

Analiza procesne vode:

Certificirani referentni materijali (CRM), spremnike i potrošne materijale za analizu ultra čiste vode, uključujući TOC i vodljivost.