ERA – A Waters Company

Poduzeće ERA je osnovano 1977. godine i razvilo se u vodećeg proizvođača produkata za PT sheme (eng. Proficiency Testing) i certificiranih referentnih materijala (CRM-ova), koji svoja rješenja nudi tisućama laboratorija širom svijeta. Danas je ERA partnersko poduzeće s Waters Corporation, šireći svjetsku prisutnost u preko 80 zemalja.

Waters ERA pruža usklađenost i osigurava kvalitetu svojih proizvoda prema zahtjevima vodećih akreditacijskih i regulatornih tijela, što im omogućava i daljnje stručno usmjeravanje uz pomoć analitičkih izazova s kojima se suočavaju.

ERA akreditacije: ISO 9001, ISO GUIDE 34, ISO 17025, ISO17943

Waters ERA opskrbljuje komercijalne, istraživačke i državne laboratorije, male tvrtke, ali i velike multinacionalne kompanije koje se bave analizom okoliša i procesnih voda.

Analiza okoliša:

Studije za provjeru stručnosti (PT sheme),

CRM – certificirani referentni materijal u područjima analize vode, mikrobiologije, tla, zraka i emisija, radiokemijskih analiza.

Standardi umjeravanja (anorganski standardi uključujući metale, anione, pH i dr.)

Reagensi (EDTA, pH itd.).

Analiza procesne vode:

Certificirani referentni materijali (CRM), spremnike i potrošne materijale za analizu ultra čiste vode, uključujući TOC i vodljivost.

Labtim pruža kompletni spektar prilagođenih rješenja našim parterima, kombinirajući snažnu lokalnu servisnu podršku s aplikativnom podrškom i iskusnim prodajnim stručnjacima. Naš fokus je dugoročna uspješna suradnja s međusobnom razmjenom znanja.

X