Horizon Technology – a part of Biotage

Biotage je uspješna švedska tvrtka koja nudi različita rješenja i proizvode na polju razvoja lijekova, analitičkih ispitivanja i uzoraka okoliša.

U sklopu Biotage programa, nudimo instrumente za tehnike organske sinteze, sintezu peptida, proizvode za čišćenje laboratorija i industrijskih procesa te proizvode za pripremu uzoraka Horizon.

Labtim pruža kompletni spektar prilagođenih rješenja našim parterima, kombinirajući snažnu lokalnu servisnu podršku s aplikativnom podrškom i iskusnim prodajnim stručnjacima. Naš fokus je dugoročna uspješna suradnja s međusobnom razmjenom znanja.

Američka tvrtka „Horizon Technology“ se 2017. godine pridružila  tvrtki „Biotage“. Bavi proizvodnjom sistema te potrošnog materijala za analitiku uzoraka iz područja analiza okoliša, sigurnosti hrane, petrokemijske industrije, biogoriva, poljoprivrede i farmaceutske industrije.

Automatizirani sustavi su namijenjeni laboratorijima koji rade na području testiranja polu-stabilnih organskih spojeva, ulja i masti, pesticida, PAH-ova, eksploziva, farmaceutskih nusprodukata i proizvoda za osobnu njegu. Također, sistemi za automatiziranu pripremu uzorka na čvrstoj fazi te evaporaciju će biti zanimljivi svima onima koji žele ubrzati proces pripreme uzoraka te povećati produktivnost svog laboratorija smanjenjem operativnih troškova.

X