Image Alt

ATS

  /  ATS

ATS je poduzeće koje se još od 1965. godine bavi razvojem i izradom univerzalnih, beskompromisnih strojeva za testiranje materijala.

Uz pouzdane laboratorijske i visokotemperaturne peći za taljenje, proizvode i strojeve za testiranje puzanja i lomljenja materijala prilikom opterećenja. U zadnjeg vrijeme su razvili inovativnu i modernu liniju digitalnih strojeva za testiranje asfalta/bitumena. Uz to imaju i strojeve za testiranje otpornosti materijala na visok tlak, testiranje opterećenja cijevi do puknuća, ispitivanje kvalitete sustava brtvljenja, uređaje za razna testiranja u biomedicini i još mnogo toga.

Više informacija na poveznici: LINK

Labtim nudi cijeli niz rješenja po mjeri korisnika, u kombinaciji s lokalnom servisnom podrškom, savjetovanjem o aplikacijama i iskustvom stručnjaka za prodaju.

Labtim nudi obuku na različitim specijalističkim razinama. U sklopu svoje djelatnosti organizira edukaciju i obuku korisnika o opremi iz područja laboratorijske analitike i specifičnih primjena.

Kada želite testirati metale, asfalt/bitumen ili bilo što između njih i želite imati precizne rezultate, ATS strojevi su pravo rješenje za vas.