ATS – APPLIED TEST SOLUTIONS

ATS je poduzeće koje se još od 1965. godine bavi razvojem i izradom univerzalnih, beskompromisnih strojeva za testiranje materijala.

Uz pouzdane laboratorijske i visokotemperaturne peći za taljenje, proizvode i strojeve za testiranje puzanja i lomljenja materijala prilikom opterećenja. Osim toga. U zadnjeg vrijeme su razvili inovativnu i modernu liniju digitalnih strojeva za testiranje asfalta/bitumena. Uz to imaju i strojeve za testiranje otpornosti materijala na visok tlak, testiranje opterećenja cijevi do puknuća, ispitivanje kvalitete sustava brtvljenja, uređaje za razna testiranja u biomedicini i još mnogo toga.

Labtim pruža kompletni spektar prilagođenih rješenja našim parterima, kombinirajući snažnu lokalnu servisnu podršku s aplikativnom podrškom i iskusnim prodajnim stručnjacima. Naš fokus je dugoročna uspješna suradnja s međusobnom razmjenom znanja.

Kada želite testirati metale, asfalt/bitumen ili bilo što između njih i želite imati precizne rezultate, ATS strojevi su pravo rješenje za vas.

X