Farmaceutska industrija

Povećajte učinkovitost u rutinskim analizama

Predstavljamo Alliance iS HPLC: revolucionarno rješenje za laboratorije za kontrolu kvalitete. Predstavlja niz rješenja koja eliminiraju do 40% ljudskih pogrešaka i smanjuju operativne probleme uz pomoć napredne inteligencije sustava.

S intuitivnim zaslonom osjetljivim na dodir pruža transparentnost informacija i povećava vrijednost vaših ulaganja u opremu i stručno osoblje. Vođeno rješavanje problema i održavanje pojednostavljuje rad, dok poboljšana stabilnost sustava osigurava ponovljive rezultate.

Rješenje za složene izazove

ACQUITY UPLC I-Class PLUS je visokotehnološko rješenje za složene izazove kromatografije. Uz visoku učinkovitost odvajanja i preciznu kontrolu temperature, maksimalno povećava razlučivost i osjetljivost vaših analiza. S preciznim miješanjem binarne pumpe i protočne igle za ubrizgavanje uzorka, prijenos je minimalan. Sustav tako osigurava kompatibilnost čak i s najosjetljivijim masenim spektrometrima.

Podrška s vodećim softverskim paketima kao što su Empower, MassLynx i UNIFI daje vam kompatibilnost i optimalnu izvedbu u vašem laboratoriju.

Doživite budućnost automatizacije laboratorija s robotom za pipetiranje Andrew+

Kako se nositi sa sve većim trendom elektroničke sljedivosti podataka i visoke ponovljivosti pripreme uzorka? Fleksibilan dizajn robota Andrew+ i softvera OneLab, u koji možete lako i brzo pisati svoje protokole, odvest će vaš laboratorij korak ispred drugih. Modularni sustav domina i dodatnih uređaja te širok raspon volumena pipete omogućuju vam da na njoj pokrenete veliki broj različitih protokola. Od sada prijenos na druge lokacije više neće biti izazov - jednostavno podijelite protokol s laboratorijem na drugom kraju svijeta, a Andrew+ će se pobrinuti za ponovljivu i točnu izvedbu!

Zašto smo mi pravi partner za vas?

Sigurnost izbora vodećih proizvođača
Pouzdan partner za implementaciju i rad
Obrazovanje po mjeri i prijenos znanja
Sveobuhvatna i pouzdana podrška
Scroll to Top