Kontrola kvalitete hrane

U Labtimu nudimo širok raspon instrumenata i rješenja za analizu i karakterizaciju kvalitete hrane. Proizvodi su namijenjeni prehrambenoj industriji, agrobiotehnologiji, zatim trgovcima žitaricama, mlinarima i proizvođačima u mliječnoj industriji. Analizatori omogućuju ispitivanje različitih parametara kvalitete kao što su bjelančevine, masti, škrob, gluten, pepeo, i mnogi drugi. Instrumenti proizvođača Waters koriste se u analizama aminokiselina, vitamina, masti, proteina, šećera, zaslađivača, konzervansa, patvorenje, te za označavanje nutritivnih vrijednosti hrane. 

labtim2024_90872_grain_dairy_wine_in_laboratory_setting_--sty_71b0a42a-3303-434c-b6e0-2310eff3f16f_2

Vrste rješenja:

  • FTIR analizatori mlijeka i pića: Za kontrolu ključnih parametara kvalitete u proizvodnji tekuće hrane i pića, uključujući mlijeko, vino, pivo i bezalkoholna pića.
  • Tekućinska kromatografija
  • Masena spektrometrija

Proizvodi

ftir-milk-beverage

FTIR analizatori mlijeka i pića

arc-300x199

Arc HPLC

xevo

Xevo

radian

RADIAN ASAP

ACQUITY QDa II

ACQUITY QDa II

Scroll to Top