Softver

waters_connect

waters_connect je softverski paket koji pomaže analitičkim laboratorijima, njihovim znanstvenicima i proširenim timovima istraživati, otkrivati ​​i pomicati granice korištenja informacija u laboratorijima, omogućujući brže i bogatije znanstvene i poslovne rezultate. Preporuča se za kvantitativne, biofarmaceutske i druge precizne analize temeljene na masi - za poboljšanje učinkovitosti i ponovljivosti i smanjenje ručnih pogrešaka.

Platforma waters_connect temelji se na Watersovom naslijeđu izvrsnosti u softverskim inovacijama i dizajnirana je za integritet podataka, usklađenost, sigurnost, pristupačnost i dijeljenje podataka. Omogućuje proširiv ekosustav koji uključuje nove mogućnosti, kompatibilnost s postojećim Waters softverom i tijekovima rada te partnerskim softverom, dajući vam mogućnost rješavanja najzahtjevnijih problema.

w_c

Empower

Softver Empower je vodeći softver za kromatografiju (»chromatography data software« ili CDS), što olakšava analizu uzoraka i postizanje rezultata bez prekida rada zbog prekida tijeka rada ili dodavanja novog softvera za podršku instrumentima i naprednim kromatografskim tehnikama. Svestran, jednostavan softver tvrtke Empower povećat će vašu produktivnost i uključiti:

  • smanjite troškove obuke svojih zaposlenika korištenjem intuitivnih i fleksibilnih korisničkih sučelja;
  • eliminirana potreba za ručnim vođenjem evidencije;
  • poboljšano upravljanje informacijama, pohranjivanje i dohvaćanje podataka;
  • optimiziran tijek rada pomoću alata za razvoj metoda.
waters-connect

Masslynx

Softverski paket MassLynx masene spektrometrije razvio se u snažan softverski paket koji nudi svestranost i fleksibilnost koja vam je potrebna u vašem radu.

masslynx

ProGenesis QI

Nova generacija softvera za LC-MS analizu podataka. Otkrijte značajne promjene spojeva u svojim uzorcima

Progenesis QI je softver za analizu detekcije malih molekula za vaše LC-MS podatke; revolucionarni 'motor diferencijacije' koji radi na jedinstven način kako bi vam pomogao odgovoriti na vaše biološko pitanje

pro
Scroll to Top