Biofarmacija

Napredne tehnologije

Suradnja s vodećim proizvođačima analitičke opreme, kao što su Waters i Biotage, omogućuje nam da kupcima ponudimo proizvode vrhunske kvalitete koji su rezultat najnovijih tehnoloških i znanstvenih dostignuća i posebno razvijeni za biofarmaceutiku.

Jedno takvo napredno rješenje za LC i LCMS je materijal MaxPeak Premier, koji pomaže u rješavanju nekih od najsloženijih izazova povezanih s nepredvidivom kromatografijom kako bi se zadovoljile potrebe današnjice i razvilo kako bi se zadovoljile potrebe budućnosti.

Sustavi razvijeni za upotrebu u biofarmaceutici

BioAccord, zajedno sa sustavom ACQUITY Premier, omogućuje analitičarima učinkovitije provođenje analiza bioloških lijekova zahvaljujući naprednim rješenjima koja eliminiraju probleme interakcije analita i metala.

 

Sveobuhvatna rješenja u sintezi peptida

Biotage je razvio skup alata za povećanje brzine i učinkovitosti svih koraka u procesu sinteze peptida i za poboljšanje kvalitete sintetiziranih peptida.

Biotageovi automatizirani sustavi za sintezu peptida, sustavi za flash kromatografiju i kolone za pročišćavanje peptida te sustavi za isparavanje omogućuju brzo i jednostavno stvaranje sintetskih peptida.
Tako uz našu pomoć laboratoriji mogu razviti nove terapeutske molekule najveće moguće čistoće.

 

Zašto smo mi pravi partner za Vas?

Najinovativnije tehnologije
Pouzdana i učinkovita podrška
Sigurnost odabira pouzdanih proizvođača
Dugotrajno partnerstvo
Scroll to Top