Image Alt

Proizvodi

  /    /  Triple Quadrupole  /  Xevo TQ-XS

Xevo TQ-XS

Xevo TQ-XS je tandem kvadrupolni spektrometar mase, spada pod Watersove spektrometre s najvećom osjetljivosti i povoljnim performansama. Moguće ga je spojiti sa svim Watersovim tehnikama tekućinske kromatografije: UPLC, UHPLC, HPLC, UPC2 i SFC. StepWave XS™ ionski vodič koji omogućava povećanu osjetljivost za zahtjevne spojeve. Poboljšan sustav detekcije s linearnim rasponom od šest redova veličine kako bi osjetljivost bila pristupačnija. Mogućnost mijenjanja sonde bez alata kako bi se smanjilo vrijeme potrebno za rutinsko održavanje i kako bi se povećala reproducibilnost između korisnika.

 

RADAR tehnologija

 

Pojednostavite i ubrzajte razvoj robusnih metoda.

Konvencionalni tandem kvadrupol spektrometri mase većinom se koriste samo u MRM načinu rada. Sa RADAR tehnologijom imate mogućnost dobiti Full Scan i MRM podatke istovremeno.

  • Odredite koncentraciju spojeva uz otkrivanje neočekivanih kontaminanata.
  • Karakterizirajte pozadinski matriks za svaki uzorak, povećavajući kvalitetu podataka.
  • Detektirajte analite koji nisu u MRM metodi.
  • Poboljšajte razvoj metode kroz otkrivanje više komponenti matriksa.

Na Waters tandem kvadrupol masenim spektrometrima, RADAR tehnologija omogućava brzo prebacivanje između MRM (MS/MS) i Full Scan načina snimanja, čak i manje od 3 msec. RADAR omogućuje analitičaru da prati interferencije matriksa, metabolita, nečistoća i degradanata u uzorku dok istovremeno kvantificira željene analite bez gubitka osjetljivosti ili pada performansi.

Quick info

Kategorija: Oznaka:

Opis

Više informacija na poveznici: LINK