TPW automatizirana radna stanica

Automatizirana priprema uzoraka

Volumetrijska priprema čvrstih / tekućih oralnih oblika doziranja, API, kreme i paste zahtijeva točno izvršavanje brojnih mukotrpnih koraka. Automatizirana priprema uzoraka povećava laboratorijsku produktivnost smanjujući potrošnju resursa za repetitivne poslove kao što su vaganje uzorka, ekstrakcija, filtracija, razrjeđivanje i prijenos na analitičke uređaje. To omogućava preusmjeravanje laboratorijskog osoblja na važnije zadatke kao što su analiza podataka, izvještavanje i dokumentacija o bilježnicama. Automatizirani postupci također mogu smanjiti potrošnju otapala i stvaranje opasnog otpada, istovremeno poboljšavajući sigurnost analitičara te smanjujući izloženost opasnim reagensima i uzorcima. Sa stotinama instalacija širom svijeta, koje obrađuju tisuće uzoraka, SOTAX automatizirani sustavi za pripremu uzoraka pokazali su se pouzdanim i kompatibilnim rješenjima za poboljšanje učinkovitosti Vašeg laboratorija i pojednostavljenje Vaših radnih procesa.

Pojednostavite svoj tijek rada.

Automatizacija olakšava mukotrpnu obradu uzoraka za široki spektar zahtjevnih formulacija koja uključuju modificirano, produženo i oslobađanje sa zadrškom, pritom koristeći osmotsku pumpu zaštićenu od neovlaštene uporabe. Pomoću robusnih tehnika ekstrakcije uzorci se mogu ponovljivo pripremati u različitim laboratorijima, od strane raznih analitičara. Svaki je korak pripreme gravimetrijski potvrđen i pohranjuje se u sigurnoj bazi podataka.

Kategorija: .

TPW automatizirana radna stanica za pripremu uzoraka povećava laboratorijsku produktivnost smanjujući dodjelu resursa za ponavljajuće zadatke kao što su vaganje uzorka, ekstrakcija, filtriranje, razrjeđivanje i prijenos na analitičke uređaje. To omogućava preusmjeravanje laboratorijskog osoblja na važnije zadatake kao što su analiza podataka, izvještavanje i dokumentiranje. Automatizirani postupci također mogu smanjiti potrošnju otapala i stvaranje opasnog otpada, istovremeno poboljšavajući sigurnost analitičara, smanjujući izloženost opasnim reagensima i uzorcima.

Glavne značajke:

  • Ispitivanje i ujednačenost sadržaja / smjese za do 100 uzoraka
  • 20 – 520 ml početnog volumena za ekstrakciju
  • Waters Empower ™ sučelje
  • Varijable dizajna koje omogućuju pojednostavljene studije DOE