Image Alt

Proizvodi

  /    /  HPLC  /  ARC HPLC

ARC HPLC

  • Arc HPLC sustav je tekućinski kromatograf visoke učinkovitosti koji se koristi u analitičkim laboratorijima za analizu aktivnih farmaceutskih sastojaka, uzoraka hrane, uzoraka okoliša i dijagnostičkih uzoraka.
  • Novi Arc HPLC sustav je stepenica između postojećeg Alliance HPLC sustava te ACQUITY Arc sustava koji koristi UHPLC tehnologiju. Prijenos postojećih HPLC metoda, bilo koje platforme, ne zahtjeva ponovnu validaciju te ne dolazi do promjene retencije Vaših pikova. Arc HPLC odlikuje se nižim „carryover“-om, ponovljivošću injektiranja te ponovljivošću rezultata analize.

Quick info

SKU: 07-1 Kategorija: Oznaka:

Opis

Prednosti:

  • Arc HPLC sustav osigurava točnost, ponovljivost i robusnost rezultata, uz minimalan prijenos tvari između uzoraka (“carryover”).
  • Pruža ponovljivo i precizno injektiranje za preciznu kvantifikaciju i ponovljivost vremena zadržavanja kako bi se osigurali pouzdani rezultati.
  • Sustav se može povezati s PDA ili UV / VIS detektorima.
  • Svima koji se bave razvojem novih metoda može pomoći Empowerov softverski modul AutoBlend plus, s kojim korisnik postavlja sistemsko prethodno miješanje otapala, koji zamjenjuje dugotrajnu ručnu pripremu mobilnih faza. Sustav miješa dva, tri ili četiri različita otapala u bilo kojem omjeru kako bi se postigao željeni pH. To omogućuje proučavanje učinka pH i ionske snage na eluciju analita u kratkom vremenu.
  • Kvalifikacija svih laboratorijskih instrumenata za tekuću kromatografiju Waters u skladu je s regulatornim standardima kvalitete kao što su GMP, GLP, ISO 17025, USP <1058> i drugi. Arc HPLC sustav podržava alat Waters Empower Automated System Qualification System (SQT), koji smanjuje vrijeme i troškove povezane s godišnjim kvalifikacijama.

Više informacija na poveznici: LINK