Alliance

Alliance HPLC sistem je visokotlačni tekućinski kromatograf, koji se koristi u analitičkim laboratorijima za analizu farmaceutskih sastojaka, uzoraka hrane, uzoraka okoliša te uzoraka sa područja dijagnostike.

Povijest Alliance HPLC sustava datira iz 1969., kada je ”Waters Coorporation” pokrenula prvi komercijalni HPLC sustav ”ALC100 HPLC”. Uz dugogodišnje iskustvo i razvoj tržišta, HPLC je danas jedan od najfleksibilnijih, najpouzdanijih i najrobusnijih HPLC sistema u analitičkim laboratorijima. Nadimak mu je ”radni konj u vašem laboratoriju”.

Prednosti:

  • Alliance HPLC sistem osigurava točnost, ponovljivost i robusnost rezultata s minimalnim prijenosom tvari između uzoraka (carryover) ispod 0,005%.
  • Pruža ponovljivo i točno injektiranje za točnu kvantifikaciju i ponovljivost vremena zadržavanja kako bi se osigurala pouzdanost rezultata. Korisnici sustava imaju vrlo prikladan prikaz na konzoli sustava, pružajući praktičan pristup pripremi sustava prije same analize.
  • Sistem se može lako povezati s PDA, UV/VIS, FLR, RI detektorima, ELSD i masenim spektrometrom.
  • Kvalifikacija svih Watersovih laboratorijskih instrumenata za tekućinsku kromatografiju je u skladu s normativnim standardima kakvoće, kao što je GMP, GLP, ISO 17025, USP <1058> i drugi. Alliance HPLC System