Image Alt

Proizvodi

  /    /  SEC-GPC  /  Acquity APC p-QSM

Acquity APC p-QSM

ACQUITY Advanced Polymer Chromatography (APC ™), gel kromatografski sustav za isključivanje (GPC / SEC), prevenstveno je namijenjen je za karakterizaciju polimera. Nisko-disperzni APC sustav omogućuje izokratsko i gradijentno miješanje četiri otapala (p-QSM) i nudi mogućnost korištenja hibridno-polimernih kolona sa širokim rasponom veličina pora čestica, kako bi se postigla visoka razlučivost različitih molarnih masa polimera. Sustav omogućuje brze i automatizirane prijelaze između pokretnih faza kako bi se optimiziralo odvajanje vodotopivih polimera ili polimera topivih u organskoj mobilnoj fazi. Sustav ima mogućnost “linijskog” sakupljanja frakcija što omogućuje izolaciju specifičnih komponenata uzorka za daljnju komplementarnu analizu izolata.

Quick info

Kategorija: Oznaka:

Opis

  • Sustav je namijenjen karakterizaciji uzoraka polimera.
  • Niska disperzija i nizak „carryover“ osiguravaju visoku razlučivost, ponovljivost i točnost rezultata. Kvarterna pumpa omogućuje miješanje četiri otapala za izokratsko i gradijentno eluiranje.
  • Sustav se može povezati s detektorima RI, UV-VIS, PDA i ELSD.
  • Kvalifikacija svih Watersovih laboratorijskih instrumenata za gel kromatografiju u skladu je s regulatornim standardima kvalitete kao što su GMP, GLP, ISO 17025, USP <1058> i drugi. Acquity APC p-QSM sustav podržava Waters Empower Automated System Qualification Tool (SQT), što smanjuje vrijeme i troškove povezane s godišnjim kvalifikacijama.

Više informacija na poveznici: LINK