Horizon Technology – dio Biotage-a

Američko poduzeće Horizon Techology se 2017. godine spojilo s kompanijom Biotage te su tako  postali svjetski  ponuđač sistema i potrošnog materijala u analitici uzoraka iz područja pročišćivanja vode, sigurnosti hrane, petrokemijskoj industriji, biogorivima, poljoprivredi i farmaceutskoj industriji.

Horizon Technology je vodeći proizvođač automatiziranih sustava pripreme uzoraka za analizu organskih spojeva u vodenim uzorcima i ispitivanje ulja i masti. Pored toga Horizon Technology nudi i sustave za isparavanje ekstrakata i sušenje / koncentraciju uzoraka.

Sustavi su namijenjeni laboratorijima koji rade na području testiranja polu-nestabilnih organskih tvari, ulja i masti, DRO, TPH, pesticida, PAH, eksploziva, farmaceutskih nusprodukata i proizvoda za osobnu njegu, a  žele ubrzati proces pripremanja uzoraka i ekstrakciju krute faze, žele povećati  produktivnost isparavanja i sušenja što vodi do povećanja točnosti njihovih rezultata i smanjenja operativnih troškova.

Labtim pruža kompletni spektar prilagođenih rješenja našim parterima, kombinirajući snažnu lokalnu servisnu podršku s aplikativnom podrškom i iskusnim prodajnim stručnjacima. Naš fokus je dugoročna uspješna suradnja s međusobnom razmjenom znanja.

Područja na kojima se koriste Horizon technology sistemi za ekstrakcije i evaporiranje su:

  • Biofarmaceutika
  • Monitoring okoliša
  • Analiza hrane i pića
  • Kemijske industrije
  • Petrokemijska industrija
  • Farmaceutika
X