Waters- vodeći proizvođač kolona za tekućinsku kromatografiju

Povećajte kapacitet svog laboratorija optimizacijom metoda.

Waters nudi široku paletu kromatografskih kolona za analitičku i preparativnu kromatografiju, prikladnih za analitiku u raznim primjenama. Osim toga, metode razvijene na analitičkim kolonama mogu se lako prenijeti na preparativne kolone. Možete birati između niza različitih stacionarnih faza i različitih dimenzija kolona, a za pomoć pri izboru možete se poslužiti web aplikacijom “Waters Column Advisor” koja će Vam pomoći u odabiru prave kemije i dimenzije kolona. Sve Waters kolone zadovoljavaju stroge kriterije, kako bi se postigle robusne i ponovljive analize. Također, slobodno nas kontaktirajte kako bi Vam pomogli olakšati rad s kromatografskim kolonama ili dati savjet kako produžiti vijek kromatografske kolone.

HPLC KOLONE

U našoj ponudi ponudi imamo isključivo HPLC kolone proizvođača Waters, koji ima dugu tradiciju razvoja i proizvodnje HPLC kolona, od sinteze čestica stacionarne faze do pakiranja i stroge kontrole kvalitete gotovih proizvoda. Za razvoj metoda imate na raspolaganju niz kolona, različitih čestica stacionarne faze (silika, polimernih i hibridnih), različitih liganada i dimenzija kolona – od analitičkih do preparativnih. Sve kolone udovoljavaju strogim specifikacijama kako bi se osigurala reproducibilnost i izvrsne performanse svake šarže proizvedenih kolona.

UHPLC KOLONE

Izbor ispravne konfiguracije kolone, one koja odgovara određenom LC sistemu, značajno poboljšava kromatografske rezultate. Disperzija sistema, karakteristična za svaki kromatografski sistem doprinosi gubicima u efikasnosti kolona.

Za iskorištenje mogućnosti UHPLC sistema, kao što je Waters ARC sistem, Waters je razvio kolone manjih čestica stacionarne faze (2-3 µm) i manjih dimenzija (unutarnji promjer 2,1 i 3,0 mm; te 2,7 mm za solid-core kolone; dužina kolone 50-100mm).

U našoj ponudi ponudi imamo isključivo UHPLC kolone proizvođača Waters, koji ima dugu tradiciju razvoja i proizvodnje LC kolona, od sinteze čestica stacionarne faze do pakiranja i stroge kontrole kvalitete gotovih proizvoda. Za razvoj metoda imate na raspolaganju kolone različitih čestica stacionarne faze (silika, polimernih i hibridnih), različitih liganada.

Sve kolone udovoljavaju strogim specifikacijama kako bi se osigurala reproducibilnost i izvrsne performanse svake šarže proizvedenih kolona.

UPLC KOLONE

UPLC („Ultra – Performance Liquid Chromatography“) tehnologija donosi visoku učinkovitost u usporedbi s HPLC tehnologijom te radi s puno većim vrijednostima protoka, tlaka i linearnih brzina što rezultira superiornom razlučivosti te osjetljivosti. UPLC analize značajno smanjuju vrijeme analize kao i troškove po uzorku, poboljšavajući ukupne rezultate analize.

Waters ACQUITY UPLC kolone punjene su submikronskim hibridnim česticama koje omogućuju visoku učinkovitost analize poboljšavajući produktivnost i profitabilnost analitičara.  Kolone se koriste za određivanje širokog raspona analita, od malih molekula sve do peptida i proteina.

PREMIER kolone
VanGuard preTkolone

VanGuard pretkolone  su optimizirane za fizikalnu i kemijsku zaštitu Watersovih analitičkih kolona bez kompromisa u kromatografskim separacijama. Ove pretkolone su izrađene u različitim dimenzijama i ispunjene različitim stacionarnim fazama, baš kao i Watersove LC kolone.

Analitički standardi i reagensi
Kitovi i SPE za pripremu uzoraka
X