Waters- vodeći proizvođač kolona za tekućinsku kromatografiju

Povećajte kapacitet svog laboratorija optimizacijom metoda.

Waters nudi široku paletu kromatografskih kolona za analitičku i preparativnu kromatografiju, prikladnih za analitiku u raznim primjenama. Osim toga, metode razvijene na analitičkim kolonama mogu se lako prenijeti na preparativne kolone. Možete birati između niza različitih stacionarnih faza i različitih dimenzija kolona, a za pomoć pri izboru možete se poslužiti web aplikacijom “Waters Column Advisor” koja će Vam pomoći u odabiru prave kemije i dimenzije kolona. Sve Waters kolone zadovoljavaju stroge kriterije, kako bi se postigle robusne i ponovljive analize. Također, slobodno nas kontaktirajte kako bi Vam pomogli olakšati rad s kromatografskim kolonama ili dati savjet kako produžiti vijek kromatografske kolone.

UPLC KOLONE

UPLC („Ultra – Performance Liquid Chromatography“) tehnologija donosi visoku učinkovitost u usporedbi s HPLC tehnologijom te radi s puno većim vrijednostima protoka, tlaka i linearnih brzina što rezultira superiornom razlučivosti te osjetljivosti. UPLC analize značajno smanjuju vrijeme analize kao i troškove po uzorku, poboljšavajući ukupne rezultate analize.

Waters ACQUITY UPLC kolone punjene su submikronskim hibridnim česticama koje omogućuju visoku učinkovitost analize poboljšavajući produktivnost i profitabilnost analitičara.  Kolone se koriste za određivanje širokog raspona analita, od malih molekula sve do peptida i proteina.

Analitički standardi i reagensi
Kitovi i SPE za pripremu uzoraka
X