rujan, 2021

15rujCijeli dan1717th Waters Users' Meeting

Opis

Waters Users' Meeting ili dobro nam poznati WUM naše je trodnevni događaj s najdužom tradicijom, kojeg organiziramo svake godine (s izuzetkom 2020. godine), naizmjenično u Hrvatskoj i Sloveniji. 2021. srdačno vas pozivamo u Savudriju. Uz stručna predavanja, događaj uključuje i radionice i okrugle stolove iz područja pripreme uzoraka, tekućinske kromatografije, superkritične tekućinske kromatografije, spektrometrije masa i softverskih rješenja za laboratorije te podršku gore navedenim tehnikama. Posljednjih godina u program smo dodali rješenja na području automatske pripreme uzoraka, otapanja i fizikalnih ispitivanja čvrstih farmaceutskih oblika. Detaljan program bit će poznat u narednim mjesecima.

KOMe JE NAMENJENO

Svatko tko već radi s ovim tehnikama ili samo razmišlja o njihovoj primjeni, bez obzira poznaje li već sustave i softver koji predstavljamo ili se s njima nikada nije susreo. Svi su dobrodošli, i početnici i korinici s iskustvom koji žele produbiti svoje znanje.

TRAJANJE

WUM traje 3 dana, svaki dan je tematski zatvoren. Laboratorijske i računalne radionice odvijaju se svaki dan paralelno s predavanjima.

KOTIZACIJA

Troškovi sudjelovanja bit će objavljeni naknadno.

PREDAVAČI

Nekoliko predavača iz europske podružnice Waters i Sotax s dugogodišnjim iskustvom u poljima koja predstavljaju, kao i specijalisti iz Labtima.

DODATNO

Sva tri dana događanja organiziramo besplatan autobusni prijevoz od Ljubljane do mjesta događaja i natrag

Vrijeme

rujan 15 (Srijeda) - 17 (Petak)

X